Name: skabelon-logo.png.
Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.
Din adgang til rent vand
Name: skov og vand.jpg.
Fejl i udsendte opkrævninger

Til forbrugerne ved Mammen Bys Vandværk.
Bestyrelsen vil gerne beklage de fejlagtige opkrævninger, der er udsendt i den forgangne uge. Fejlen består i, at årets første indbetalinger ikke er blevet bogført, inden udsendelse af den næste opkrævning.De forbrugere som er tilmeldt Betalingsservice, får ikke trukket det beløb som fremgår af Betalingsserviceoversigten for september.De forbrugere som har modtaget papirgirokort, eller elektroniske indbetalingskort, kan undlade at betale opkrævningen.– Sker betaling alligevel, vil dette naturligvis blive registreret som normalt.Vi forventer, at kunne sende korrekte opkrævninger ud i september, med betaling i oktober.Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail eller tlf.
Du kan også kontakte vores nye regnskabspartner:Midt Regnskab på mail kontakt@midtregnskab.dk eller tlf.: 21 22 48 80.De hjælper dig gerne med spørgsmål vedr. din regning.
I vores bestræbelser på at sikre korrekt fakturering har vi pr. 28. august 2017 indgået en aftale med en ny regnskabspartner: Midt Regnskab.

Begrænset funktionalitet


Dette element kræver accept af cookies


Viden om vand
Her finder du almen info om vand i Danmark:

Kontakt os

Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.
Søndervang 11, 8850 Bjerringbro
Tlf: 29 66 17 91
Mail: formand@mammen-vand.dk
CVR nr. 38035290
Created by Dvn.dk - Powered by Svift.net